Happy Tosti Deventer

  • Deventer, Nederland

Happy Tosti, het sociale lunchrestaurant waar iedereen vrolijk van wordt! Onze altijd-Happy-medewerkers a.k.a. onze Happy Heroes met- en zonder arbeidsbeperking serveren namelijk de lekkerste tosti’s.

 Onze droom is, om met Happy Tosti, zoveel mogelijk mensen met- en zonder arbeidsbeperking een leuke, leerzame en betaalde werkplek te bieden. Voor 2023 willen wij minimaal 500 mensen met een arbeidsbeperking aan een betaalde baan hebben geholpen. Dat doen wij door de lekkerste tosti-creaties te serveren en te focussen op de beste service voor onze gasten.

Wij streven ernaar om een 100% kloppend bedrijf te runnen door keuzes te maken die goed zijn voor mens en milieu. De belangrijkste voorbeelden hiervan zijn;

  • Gebruik maken van producten met een duurzame herkomst zoals ons bio brood, bio kaas, eerlijke koffie en soepen van verspilde groentes.
  • De keten heeft een minimale voedselverspilling door een slimme menukaart en een efficiënt inkoopsysteem.
  • Gebruik maken van zo weinig mogelijk verpakkingsmaterialen. De verpakkingsmaterialen die we gebruiken zijn van duurzame herkomst of hebben een minimaal schadelijke impact op het milieu.
  • Meer dan 65% van onze medewerkers heeft een arbeidsbeperking.

Door het hippe interieur van de restaurants en de vrolijke sfeer die er hangt zorgen we dat onze gasten graag terugkomen. Leuke elementen van de restaurants zijn schommels, fietsstoelen, gele toiletpotten, schommelstoelen, photobooths en de sociale kunstwerken.

Voor de gasten die niet alleen van tosti’s houden (JA ze bestaan) hebben we ook panini, soepen, salades, yoghurts, taart, koffies en sappen.