Diensten van Jopp

Het doel van Jopp is om studenten en werkgevers bij elkaar te brengen. De oprichters van Jopp hebben een achtergrond bij Knaek (korting applicatie voor studenten) en FirstFloor (white-label software connective platformen). Deze gecombineerde kennis en ervaring maakt Jopp Studentenwerk tot een platform dat midden in het studentenleven staat.

 


 

Zelf personeel zoeken

U heeft personeel nodig. Studenten zijn flexibel, leergierig en willen graag ervaring opdoen.
Plaats een of meerdere vacatures voor de functies die u graag ingevuld ziet worden. Studenten kunnen direct op uw vacature reageren, en u krijgt bericht per mail zodra een student op uw vacature heeft gereageerd. Alles in eigen beheer. Maak een account aan en ga direct aan de slag. Heeft u al een account? Dan kunt u hier inloggen.

 


 

Personeel zoeken uitbesteden

U heeft personeel nodig. Per direct of voor een langere periode maar geen tijd om het contact te onderhouden, kandidaten te selecteren, afspraken te maken en gesprekken te houden. Jopp kan dit voor u overnemen. Zo kunt u zich richten op uw bedrijf en zoeken wij uw werknemers. Maak gebruik van de volgende diensten.

1. Uitzenden & Detacheren

Heeft u flexibel personeel nodig voor een normale prijs? Onze studenten kunnen direct bij u aan de slag. Jopp selecteert studenten met de juiste instelling. Onze Joppers komen altijd opdagen, zijn op tijd en zorgen dat u tevreden bent over het geleverde werk. Meer weten over onze selectieprocedure en uitzendkrachten? Hier vindt u meer informatie.

2. Werving & Selectie

Wilt u liever personeel in eigen dienst? Jopp kan u helpen zoeken naar de juiste kandidaten. Wij zetten uw vacature uit en doen de eerste sollicitatiegesprekken. Zo krijgt u een shortlist met ideale kandidaten voor de functie en kunt u zelf bepalen wie u daarvan wilt uitnodigen op gesprek. Meer weten over onze diensten? Hier vindt u meer informatie.