Over Jopp

VOOR STUDENTEN

Tijdens je studententijd is het erg leuk en nuttig om een baantje te hebben. Zo leer je nieuwe mensen kennen, doe je nieuwe ervaringen op en verdien je daarnaast ook nog eens geld.

Wat je redenen voor werken ook mogen zijn, Jopp helpt jou als student met je zoektocht naar een baan, stage of tijdelijke opdracht. 

Er staan verschillende soorten vacatures online.

  • Bijbanen
  • Stages
  • Traineeships
  • Startersfuncties

Nieuwsgierig? Check ze allemaal hier!

Hulp nodig bij het zoeken van een bijbaan? Of zoek jij een bijbaan die bij je studie past? Meld je dan aan voor de Jopp talentpool. Aan de hand van jouw profiel zoeken we een functie die bij jou past. Je krijgt automatisch bericht als we iets voor je gevonden hebben bij een van onze partners. Schrijf je in!

 


 

VOOR WERKGEVERS

U heeft personeel nodig. Studenten zijn harde en gemotiveerde werkers. Bovendien brengen ze een verjongende en innovatieve blik binnen uw bedrijf. Bij ons kunt u:

  • ZELF PERSONEEL ZOEKEN

Ga direct aan de slag. Plaats een vacature en u ontvangt direct reacties van geïnteresseerde studenten in uw inbox. Snel, gemakkelijk en alles in eigen beheer. Maak een account aan en ga direct aan de slag. Heeft u al een account? Dan kunt u hier inloggen.

  • PERSONEEL ZOEKEN UITBESTEDEN

Zoekt u iemand die meteen beschikbaar is? Besteed uw vacature dan uit aan ons. Wij zorgen dat er morgen een of meerdere geschikte kandidaten klaar staan. Voor één of meerdere dagen of voor een langere periode.

Daarnaast kunnen wij ook uw vacatures beheren en de selectie van geschikte kandidaten voor u afhandelen. Zo maken wij voor u de voorselectie en doen de sollicitatiegesprekken. Vervolgens kunt u de volgens u meest geschikte kandidaat direct zelf aannemen.

Of neem contact met ons op.